Tezava ni v denarju, temveč v vas (Money Isn't the Problem, You Are Slovenian)

Tezava ni v denarju, temveč v vas (Money Isn't the Problem, You Are Slovenian)

Details

Author(s)
Gary M Douglas, Dain Heer
Format
Paperback | 94 pages
Dimensions
152 x 229 x 6mm | 127g
Publication date
01 Jun 2020
Publisher
Access Consciousness Publishing Company
Language
Slovenian
ISBN10
1634933656
ISBN13
9781634933650
Bestsellers rank
1,231,051

Description

TA KNJIGA PONUJA KONCEPTE O DENARJU, KI SO IZVEN OKVIRJEV

Tezava ni v denarju, temveč v vas je knjiga, napisana za ljudi, ki zivijo v nenehnih tezavah v zvezi z denarjem, ne glede na to, ali ga porabijo preveč, ga nimajo dovolj ali ga imajo preveč.

V knjigi Tezava ni v denarju, temveč v vas, Gary M. Douglas in dr. Dain Heer delita procese, orodja in poglede, ki jih lahko uporabite, da spremenite način, na katerega denar priteka v vase zivljenje. Gary in Dain sta sodelovala s stevilnimi ljudmi s tezavami z denarjem, tistih, ki so imeli v zepu deset dolarjev, do ljudi, ki so imeli deset milijonov. Zanimivo je, da imajo vsi isto tezavo in to nima nič skupnega z denarjem. Gre za tisto, česar niso pripravljeni prejeti. Tisto, česar niste pripravljeni prejeti, ustvarja omejitev tistega, kar lahko imate. Spremenite TO in denar ne bo več tezava!

KAJ ČE JE UČENJE PREJEMANJA NAJBOLJSA STVAR, KI JO LAHKO NAREDITE?

Tezava ni v denarju, temveč v vas, temelji na priljubljenem Access Consciousness seminarju o denarju, ki sta ga poučevala v ZDA, Kanadi, Evropi, Aziji, Juzni Ameriki, Avstraliji in Novi Zelandiji! Ta knjiga je prevedena v stevilne različne jezike in vabi ljudi po vsem svetu k večji svobodi z denarjem in v njihovih zivljenjih.

»Ne gre za denar. Nikoli. Gre za to, kaj ste pripravljeni prejeti.

Vesolje je neskončno obilno. Naučite se delati drugačne izbire z orodji za opolnomočenje v tej knjigi. LAHKO ustvarite drugačno resničnost.« - Gary M. Douglas, ustanovitelj Access Consciousness


Download Tezava ni v denarju temve%C4%8D v vas money isnt problem you are slovenian gary (9781634933650).pdf, available at www.thebookosaur.com for free.